Nový hit Amazonu, znáte kouzelnou peněženku?

Crazy1_small

 

Nový hit na Amazonu! Víte, jak vypadá kouzelná peněženka? 

V zahraničí slaví velký úspěch nový typ peněženky - kouzelná peněženka. Mnoho zákazníků se shoduje, že “lepší peněženku ještě neměli a již nechtějí měnit”. Podívejme se tedy, jak tato peněženka funguje a co nového přináší.

Moderní muž u sebe má tři věci, které nosí neustále sebou. Klíče, peněženka, mobil - to správné pánské trio KPM. Doposud ta největší z tria - pánská peněženka, by měla být pokud možno stylová, z kvalitních materiálů, sexy a se spoustou funkcí, které využije moderní muž v moderní době. 

Doba se mění. Platíme mobilem, nosíme více než hotovost platební karty a identifikační doklady, máme rádi minimalistický dizajn. Klasická naditá peněženka se stává přežitkem a prostor dostávají nové druhy peněženek. Proto slaví poslední měsíce zejména v západní evropě obrovský úspěch nový styl peněženek - kouzelné peněženky.

Proč nabraly tolik na popularitě?

  • Magická velikost - stále menší, než klasická peněženka na karty a drobné, ale vejde se do ní vše potřebné. Doklady velikosti technického průkazu vozu, zbrojního pasu atd. a ještě hromada minci, u většího provedení i dva klíče.
  • Kouzelné ukladání bankovek - peníze vložíte dovnitř, peněženku znova otevřete a kouzlo je tady. Peníze jsou pevně přichyceny elastickými pásy.
  • Nekonečná přihrádka na mince - přihrádka na mince je tak velká, že pojme i deset větších minci bez razantní zvětšení velikosti. Dokonce zde naleznete místo na vložení dvou klíčů nebo USB drive, to vše bez razantního nárůstu velikosti, vše je uloženo po celé šířce peněženky tedy na plocho.
  • Kvalitní materiály - 100% pravá kůže, co vydrží opravdu dlouho a dodává peněžence originální vzhled a navíc krásně voní
  • RFID ochrana dat - vnitřní kapsy peněženky jsou chráněny pro načtení NFC údajů z Vaší platební karty. Ochrání to nejdůležitější co máte v kapsách, vaše data z karet.
  • Design - ten je originální, moderní a díky funkcím i velmi nápaditý. Prostě peněženka, jakou jste ještě neviděli :-)

Co na to říkáte? Vyzkoušíte, jestli kouzelná peněženka okouzlí i vás? Ceny se pohybují již od 395 Kč!

 


Nabídku peněženek naleznete zde.