Pánské mini peněženky s klipem - 3 nevýhody dle zkušeností uživatelů

Mini_článek

Pánské mini peněženky s klipem - 3 nevýhody dle zkušeností uživatelů

 

Výhody pánské mini peněženky jsou všem poměrně jasné. Peněženky jsou velmi malé, mají RFID ochranu dat, klip na bankovky a jedinečný styl. Pokud často platíte mobilem nebo kartou, tak jsou bezpochyby jasnou volbou. Existují ale také negativa, na které si musíte dát pozor.

 

Zjistěte tedy, zda je mini peněženka právě pro vás?

 

  • Mince - jak už vzhled napovídá, je to největší bolístka mini peněženek. Pokud někde zaplatíte hotovostí a dostane nazpátek hrst drobných mincí, stává se to palčivým problémem. Můžete je strčit do jiné kapsy, ale prostě ve větším počtu vadí, že je nemáte kam strčit a znovu použít. Doporučujeme pouze pro lidí, kteří se s platbou hotovostí setkávají vyjímečně, nebo jim nevadí mince nosit po kapsách a doma je házet do prasátka.

 

  • Minimalistické rozměry - v létě oceníte malé rozměry mini peněženky, ale v zimě se stejná výhoda stává problémem. Po pokud vaše zimní bunda obsahuje příliš mnoho kapes a peněženka nemá svoji přesně určené místo, je čas se připravit na hledání, kde ta malá potvůrka vlastně vězí. Chce to trochu cviku a používat na peněženku jenom jednu kapsu nebo být opravdu organizovaná osoba, která přesně ví, kde co má.

 

  • Účtenky, papíry, malý TP auta - pokud jste zvyklí v peněžence nosit různé papíry, účtenky, tak na tyto zbytečnosti mini peněženka nemyslí. Ne všechny doklady a účtenky chodí elektronicky. Pokud jste zvyklí nosit malý technický průkaz auta v peněžence, tak na toto máme jiné modely například kouzelné peněženky.

 

Každá růže má své trní, je jenom na vás, jakou cestu své peněženky si zvolíte :-)